Remonttipalvelut Askolasta

Loviisa–Mäntsälä–Vantaa-alueelle kaikkiin kunnostusta kaipaaviin koteihin

Ennen pitkää jokainen koti tarvitsee pientä tai suurta remonttia säilyäkseen hyvinvoivana, asumiskelpoisena ja viihtyisänä. Remontille on oiva paikka myös kotia myytäessä, jolloin pintaremontilla tai vaikka keittiö- ja kylpyhuoneremontilla saadaan tuntuvaa nostetta asunnon hintaan. 

Oli remonttipalvelun tarpeesi mikä tahansa, käänny yritykseni puoleen. Olen toiminut alan luotettavana laatutyön ammattilaisena jo vuodesta 1982, ja tätä nykyä toimialueeni ulottuu alueelle Loviisa–Askola–Mäntsälä–Vantaa. 

Ota yhteyttä, jutellaan toiveistasi »

Kaikki kodin pienet ja suuret remontit onnistuvat

Kylpyhuone­remontti ja saunaremontti. Laadukas toteutus kylpyhuoneille, wc- ja kaikille muille kodin kosteille tiloille vedeneristyksineen, laatoituksineen sekä kalusteasennuksineen. Myös saunaremontti onnistuu kylpyhuoneremontin yhteydessä tai erikseen!

Keittiöremontti. Uusi kaunis keittiö kiintokalusteineen, laatoituksineen tai muilla välitilan pintaratkaisuilla toiveesi mukaan, mukaan lukien kodinkoneiden asennukset. Ehkä jopa kera uuden lattian. Muutetaan ne tekijät, mitkä haluat!

Maalaus, tapetointi ja sisusturemontit. Uudet tapetit ja seinien maalaukset, sekä persoonalliset sisustusremontti­ratkaisut vaihtelun virkistykseen ja juuri sinun näköisesi tunnelman luomiseen, avaimet käteen -toteutuksella.

Lattia-asennus ja laatoitus. Lattia-asennukset parketista laminaattiin nopeasti, viimeistellyllä lopputuloksella. Myös lattialaatoitukset sekä keittiön välitilan laatoitus- ja sisustuslaatoitustyöt.

Panelointi. Seinien ja kattopintojen paneloinnit sekä listoitukset.

Kirvesmiehen työt. Kaikki tarvittavat kirvesmiehen työt, kuten väliseinät, väliseinien muutostyöt ja levytykset.

Pyydä tarjous remonttipalveluista »

Tilaa rakennuspalvelu

Voit tilata minulta rakennuspalvelut, kuten omakotitalon tai pienemmän uudisrakentamisen projektin, erilaiset peruskorjaustyöt ja kaikki kodin remonttipalvelut. Kuvagalleriasta näet työni jälkeä, kuulen mielelläni myös mitä Sinun kotonasi olisi tarvetta tehdä!

Ota yhteyttä