Korjaus- ja uudisrakentaminen Askolasta

Loviisa–Mäntsälä–Vantaa-alueelle, kun haaveissa on vaikka oma talo tai aika peruskorjata vanhaa

Kaikki remonttipalvelut ja rakennuspalvelut uudisrakentamisesta korjausrakentamiseen hoituvat yritykseni kautta turvallisesti sekä kestävästi alueella Askola–Loviisa–Mäntsälä–Vantaa. Rakennusalan ammattilaisuuteni on alkanut jo 80-luvulla, joten työ toteutuu takuulla kokenein käsin. 

Ota yhteyttä, kun haaveilet omakotitalosta, autotalli puuttuu pihasta, varastolle ja terassille olisi tilausta tai talo tarvitsee peruskorjausta, ehkä uutta vesikattoa tai julkisivua. Kerro mille työlle tarvetta olisi! Palveluni ovat saatavilla avaimet käteen -toteutuksena.

Ota yhteyttä »

Monipuolista rakennuspalvelua

Uudisrakentaminen perustuksista sisätilojen viimeistelyyn

Omakotitalo, kesämökki tai muu vapaa-ajan asunto sekä pienemmät uudisrakennuskohteet katoksista ja piharakennuksista lähtien onnistuvat. Tarjoan kokonaisvaltaisen toteutuksen perustusten muurauksesta aina vesikattotöihin ja sisäviimeistelyyn!

Uusi ulkoverhoilu talollesi

Huolella tehty ulkoverhous parantaa merkittävästi talosi arvoa ja asuinmukavuutta. Valitse haluatko muuttaa talosi ilmeen täydellisesti vai pitää ulkoverhouksen nykyisen mukaisena. Asennan myös vinyyliulkoverhouksia. 

Kattoremontti viipyilemättä

Katto on talon viides julkisivu, jonka muoto ja katemateriaali vaikuttavat rakennuksen ilmeeseen. Jos vesikatto tai sadevedenohjausjärjestelmät vuotavat, aiheutuu nopeasti vaurioita myös muille rakenteille. Ota yhteyttä, jos epäilet kattosi vuotavan tai tiedät jo, että kohta alkaa olla aika asentaa uusi katto.

Peruskorjaukset ja eristykset

Teen muun muassa lisäeristykset sekä kaikki muut kodin peruskorjaukset. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan korjausten tai uudisrakentamisen tarpeesi!

Pyydä tarjous »

Tilaa rakennuspalvelu

Voit tilata minulta rakennuspalvelut, kuten omakotitalon tai pienemmän uudisrakentamisen projektin, erilaiset peruskorjaustyöt ja kaikki kodin remonttipalvelut. Kuvagalleriasta näet työni jälkeä, kuulen mielelläni myös mitä Sinun kotonasi olisi tarvetta tehdä!

Ota yhteyttä