Luotettavana ja taitavana tunnettu rakentaja

Rakennuspalvelut ja remontit Askolasta

Loviisa–Mäntsälä–Porvoo-Vantaa-alueelle kaikkiin koteihin, vuodesta 1982 alkaneella ammattitaidolla

Rakennan uudistuotantoa, peruskorjaan vanhaa ja teen remontteja Askola–Loviisa–Mäntsälä–Porvoo-Vantaa-akselilla. Yritykseni on perustettu vuonna 2008, mutta kokemusta rakennusalalta on kertynyt jo vuodesta 1982. Alalla toimiminen vuosikymmenten ajan perustuu työni laatuun ja sitä myöten pitkiin asiakassuhteisiin. 

Voit tilata minulta rakennuspalvelut, kuten omakotitalon tai pienemmän uudisrakentamisen projektin, erilaiset peruskorjaustyöt ja kaikki kodin remonttipalvelut avaimet käteen -toteutuksena. Kuvagalleriasta näet työni jälkeä, kuulen mielelläni myös mitä Sinun kotonasi olisi tarvetta tehdä!

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi »

Rakentaja, joka tekee mitä lupaa

Yritykselleni on erittäin tärkeää noudattaa asiakkaiden kanssa laadittuja sopimuksia ja aikatauluja. Näistä on pidetty aina kiinni, minkä ansiosta toimintaani on ilokseni luonnehdittu luotettavaksi ja laadukkaaksi. Osaaminen ja koulutukset ovat kunnossa, minulla on mm. Kiilto Oy:n märkätilakoulutus vuodelta 2011.

Voit jättää tarjouspyynnön tai soittaa ja kysyä lisää remontti- tai rakennuspalveluistani. 

Ota yhteyttä »

   

Tilaa rakennuspalvelu

Voit tilata minulta rakennuspalvelut, kuten omakotitalon tai pienemmän uudisrakentamisen projektin, erilaiset peruskorjaustyöt ja kaikki kodin remonttipalvelut. Kuvagalleriasta näet työni jälkeä, kuulen mielelläni myös mitä Sinun kotonasi olisi tarvetta tehdä!

Ota yhteyttä